2009. január 21., szerda

Tapasztalás

Előző feljegyzésemben kicsit homályosan fogalmaztam, mivel nem akartam leírni a konkrét esetet nevekkel,személyekkel de remélem így is érthető volt.Mai gondolataimban arra térnék ki hogy mennyire fontos hogy, összegyűjtsük és átgondoljuk, értékeljük , lássuk meg a JÓT abban amiket eddig átéltünk.Saját életemből tudom,hogy nagyon sokminden apró véletleneken múlt,amik nem voltak véletlenek persze,mint utólagos rálátással kellő távolságból letekintve átnéztem őket.Fontos hogy átgondoljuk mit éreztünk akkor abban a pillanatban,felidézzük mire is gondoltunk.Ha ezekben meglátjuk azt hogy mitől fordult jóra az a dolog,rá kell jönnünk hogy semmi mástól mint, hogy azt akartuk nagyon erősen,és hogy minden gondolatunkkal tudat alatt is erre koncetráltunk.Úgy gondolom ha újra JÓT akarunk ,akkor megint csak a JÓra kell gondolnunk és akkor minden rendben lesz és minden úgy lesz ahogy elterveztük.Természetesen ez működik negatív irányban is ha azt "akarjuk" de erre most nem térnék ki,mert engem a pozitív rész érdekel,az visz előre,hiszem,tudom.

1 megjegyzés:

Kígyófi Káinné írta...

Tisztelt Blogíró!

Elnézést a zavarásunkért és hogy spameljük magunkat, de szeretnénk minél több körben elterjedni.

Tudjuk ez egy erőszakos formája a terjedésnek, de mivel félünk, hogy írásaink elvesznek a semmibe arra gondoltunk egy commentben népszerűsítjük kis blogunkat, reméljük ezzel nem bántunk meg!

http://mortemaeternus.blogspot.com/

egy olyan oldal, ahol a film, könyv, versajánlók mellett, saját versek, álmok és gondolatok is jelen vannak sőt sorozatgyilkosokkal, orvosi kísérletekkel, alternatív divattal életmóddal , Istenkereséssel is foglalkozunk. Kicsit talán egy modern, fiataloknak szóló alternatív művészeti lexikonná szeretnénk magunkat kinőni.

Jelenleg 5 szerkesztő ír különböző témában, jó részt átszövi az okkult hangulat és miszticizmus , de minden más témára is nyitott, mint például street art, képregények és még sorolhatnám!

Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és olvasni fogsz minket! Bátran kommentelj nekünk, hiszen várjuk a visszajelzést!Ha zavartunk elnézést kérünk és a spamelés miatt is! (Mindenhová egyszer spamelünk, ha véletlenül másodszorra azért is elnézést kérünk!

Kellemes blogolást és olvasást továbbra is!

ajánlott cikk:

http://mortemaeternus.blogspot.com/2010/04/kain-kain-felsobb-tudata-i_05.html